Skip to content

Jarig Koor PUIC houdt openbare repetitie tijdens de OMD

Jarig koor PUIC houdt openbare repetitie tijdens de OMD;

Het Leidse koor PUIC viert in dit nieuwe seizoen z’n 35ste verjaardag. Nieuwe leden zijn van harte welkom in dit jubileumjaar.

Het koor houdt daarom een ‘openbare repetitie’, zodat belangstellenden kunnen kennismaken met de leden en het repertoire van PUIC. Deze repetitie is bij te wonen op zondagmiddag 11 september, om 14 uur en 15 uur, tijdens de gratis te bezoeken Open Monumentendagen, in de ‘Oude UB’ aan het Rapenburg 70.

PUIC, dat bestaat uit ruim dertig leden, heeft plek voor enkele sopranen, tenoren en bassen. Het repertoire van dit koor is zeer gevarieerd, van klassiek tot en met pop, van a-capella tot en met begeleid door piano en soms ook andere instrumenten. Zangervaring is geen vereiste; enthousiasme, een goed humeur en trouwe deelname aan de repetities wel.

PUIC staat onder leiding van de Leidse dirigent en componist Carolien Devilee. De repetities zijn op donderdagavonden in het Huis van de Passer aan de Steenschuur 6 in Leiden.

PUIC is “het gezelligste koor van Leiden”, zegt voorzitter Jolande Praktiek: “Plezier in zingen bindt ons. Daarnaast ondernemen we met elkaar ook andere activiteiten, zoals wandelen, gezamenlijk theaterbezoek en een jaarlijks Diner Chantant.”

Het koor, opgericht in 1987, werkt aan een jubileumoptreden in het komende voorjaar.

Meer weten? Zie PUIC.nl en/of mail naar [email protected].

Back To Top