Ga naar hoofdinhoud

Het eigen muzikale voetspoor

Al ruim 25 jaar houd ik mij bezig met het schrijven van composities en arrangementen, voor diverse bezettingen, in verschillende stijlen en voor allerlei toepassingen.
Werken voor piano, verschillende solo-instrumenten en piano, liederencycli, afzonderlijke liederen, instrumentale duetten & ensemble- + koorwerken zijn er van mijn hand. In mijn composities is iedere noot van belang.
De komende jaren is het voornaamste doel eigen muziek de wereld in te brengen.
Ik schrijf muziek in opdracht; bijv. voor film, theater of voor koren.

Op dit moment maak ik de video’s voor de nieuwe YouTube pagina ‘Twee vergeten meer dan een’ – met video’s met de voordracht van de gedichten & mijn muziek, zowel van de Nederlandse, als de Engelse versie. Kijk en Luister hier.

Ook ben ik onderdeel van een creatief team, dat een grote Muziektheatervoorstelling aan het voorbereiden is rondom 3 oktober 2024, als het 450 jaar Leidens Ontzet is: het PS Theater, Jos Agasi, Eva Mathijssen, De Lakenhal, BplusC, De Leidse schouwburg en De Nobel zijn er allemaal bij betrokken. De muziek hiervoor componeer ik en heb hiervoor al het Samenzanglied klaar. De bedoeling is al dit jaar het lied op te nemen en op 3 oktober te lanceren met een live-uitvoering ervan!

Van al mijn gecomponeerde werken is goed uitgewerkte bladmuziek te bestellen.

Links:   Youtube          Tweevergetenmeerdaneen           Beeld/Geluid

Klik op een afbeelding voor meer informatie over de compositie.

Composities
Back To Top