Biografie

Aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag studeerde ik allereerst voor Docent Muziek (voorheen Schoolmuziek) met Hoofdinstrument Piano. In 1990 behaalde ik hiervoor mijn diploma, waarna ik als musicus en muziekdocent ging werken.

Ik heb vervolgens vanaf de jaren negentig veelvuldig aan concerten en muziektheatervoorstellingen meegewerkt; zowel solistisch, als ook in koren & ensembles.

Het componeren/arrangeren van muziek kwam op mijn pad en ik doceerde in muziek:

Zo was ik bijvoorbeeld tien jaar lang werkzaam op het Koninklijk Conservatorium, als docent Culturele Oriëntatie + Tutor van conservatoriumstudenten. 

Aangezien ook het Zingen een belangrijke factor in mijn leven bleek te zijn, ben ik Solozang Klassiek gaan studeren en behaalde hiervoor in 2008 mijn diploma. Mijn stemsoort is Altmezzo. Ik heb 9 jaar als Zangdocente bij BplusC (Centrum voor Kunst en Cultuur) gewerkt.

Musiceren, componeren/arrangeren zijn voor mij mijn levensvervulling; ik speel en schrijf voor diverse bezettingen, in verschillende muziekstijlen – van Klassiek tot Wereldmuziek.

Bovendien verleen ik graag mijn medewerking aan nieuwe muziek- / theaterprojecten; als Zangeres, Pianist en/of als Componist.