Skip to content

Meevoeren naar het onbekende

Anderen door middel van dirigeren meevoeren met en in de muziek geeft veel voldoening. Ik ben vaste dirigent van 2 koren: het Leids Volkshuiskoor en van gemengd koor PUIC

PUIC gaf vorig seizoen een groots themaconcert Noorderlicht – met muziek van Scandinavische componisten en musici. Kijk voor de nabeschouwing op mijn Blog.

Het themaconcert van dit jaar Als het Water Komt was een groot succes. Tijdens de komende Open Monumenten Dagen zal het koor opnieuw een optreden verzorgen.  

 

 

 

 

 

Na de Korendag en het 45 jarig Jubileum geeft het VolkshuisKoor haar komend optreden op 28 september 2024 in De Lakenhof. Meer info hierover volgt.

In 2022 was ik dirigent & muzikaal leider van de Pancras-West Side Story; met een enthousiast projectkoor en muzikaal ensemble. Pancras West Side Story is een vertelling over gebeurtenissen uit de Leidse wijk Pancras-West met diverse muziek, waarvoor ik alle arrangementen heb geschreven. Muziek met voor ieder wat wils. Het verhaal is geschreven door Yaël Vinckx. De voorstellingen- waarin verhaal en muziek samenkwamen- zijn geweest op zondag 6 november in de Theaterzaal van het Volkshuis Leiden en waren een enorm succes!! Zie ook de blogs die ik eraan heb gewijd.

Carolien Devilee - Dirigeren
Back To Top