Ga naar hoofdinhoud

Meevoeren naar het onbekende

Anderen door middel van dirigeren meevoeren met en in de muziek geeft veel voldoening. Ik ben vaste dirigent van 2 koren: het Leids Volkshuiskoor en van gemengd koor PUIC

PUIC gaf op zaterdag 25 maart 2023 een groot themaconcert Noorderlicht – met muziek van Scandinavische componisten en musici. Plaats: Lokhorstkerk Leiden. Kijk voor de nabschouwing op mijn Blog.

Het VolkshuisKoor doet mee aan de Korendag op donderdag 20 april in De Regenboogkerk (Merenwijk Leiden). Er zullen 6 verschillende koren optreden – Aanvang 9.30 uur.

Vorig jaar was ik dirigent & muzikaal leider van de Pancras-West Side Story; met een enthousiast projectkoor en muzikaal ensemble. Pancras West Side Story is een vertelling over gebeurtenissen uit de Leidse wijk Pancras-West met diverse muziek, waarvoor ik alle arrangementen heb geschreven. Muziek met voor ieder wat wils. Het verhaal is geschreven door Yaƫl Vinckx. De voorstellingen- waarin verhaal en muziek samenkwamen- zijn geweest op zondag 6 november in de Theaterzaal van het Volkshuis Leiden en waren een enorm succes!! Zie ook de blogs die ik eraan heb gewijd.

Carolien Devilee - Dirigeren
Back To Top