Skip to content

Meevoeren naar het onbekende

Anderen door middel van dirigeren meevoeren met en in de muziek geeft veel voldoening. Ik ben vaste dirigent van 2 koren: het Leids Volkshuiskoor en van gemengd koor PUIC

PUIC gaf afgelopen seizoen een groots themaconcert Noorderlicht – met muziek van Scandinavische componisten en musici. Kijk voor de nabeschouwing op mijn Blog.

Verder is het koor hard aan het studeren voor een nieuw themaconcert ‘Als ’t Water Komt’ dat zal plaatsvinden op 25 mei 2024.

Het VolkshuisKoor doet mee aan het Leids Korenweekend van de WinterWonderWeken. Op zondag 17 december treedt het koor op in de Openbare Bibliotheek (13.30-14.00 uur) en in de Hooglandse kerk (14.30-15.00 uur).

In 2022 was ik dirigent & muzikaal leider van de Pancras-West Side Story; met een enthousiast projectkoor en muzikaal ensemble. Pancras West Side Story is een vertelling over gebeurtenissen uit de Leidse wijk Pancras-West met diverse muziek, waarvoor ik alle arrangementen heb geschreven. Muziek met voor ieder wat wils. Het verhaal is geschreven door Yaƫl Vinckx. De voorstellingen- waarin verhaal en muziek samenkwamen- zijn geweest op zondag 6 november in de Theaterzaal van het Volkshuis Leiden en waren een enorm succes!! Zie ook de blogs die ik eraan heb gewijd.

Carolien Devilee - Dirigeren
Back To Top